Pärnu

Tunteikas kylpyläkaupunki

Pärnu tunnetaan vanhana Hansakaupunkina ja Viron kesäpääkaupunkina. Sen pitkät vaaleanhiekkaiset rannat houkuttelevat auringon palvojat nauttimaan kesän lämpimistä ja aurinkoisista päivistä. Kulttuuriset ja historialliset perinteet tekevät Pärnusta romanttisen ja viihtyisän kylpyläkaupungin. Pärnu on kuuluisa tasokkaista kylpylöistään, jotka tarjoavat laadukkaita ja rentouttavia hetkiä asiakkailleen.

Pärnussa tapahtuu

Pärnussa et ole koskaan yksin. Pärnussa tapahtuu ympäri vuoden. Yhdessä paikallisten ja lomalaisten kanssa päiviä voi viettää hoitojen lisäksi esimerkiksi pyöräillen, kävellen tai vaikkapa kesäisin rannalla aurinkoa ottaen. Pärnu on täynnä pieniä eksoottisia kauppoja, kahviloita ja eri kulttuurien edustamia ravintoloita.

Yleistietoa

  • Asukkaita Pärnussa n. 43 000
  • Rahayksikkö euro
  • Suomen kansalaisen matkustusasiakirjana käy passi tai 1.3.1999 jälkeen myönnetty henkilökortti. Kaikilla 7 vuotta täyttäneillä tulee olla oma passi tai henkilökortti, alle 7-vuotiaat voivat olla merkittynä matkalla olevan vanhemman passiin.

Meillä on Pohjanmaan kattavimmat kotimaan kuljetukset kylpyläreissuillamme. Meidän mukaan pääsee: Kokkolasta, Pietarsaaresta, Evijärveltä, Kortesjärveltä, Alahärmästä, Kauhavalta, Lapualta, Seinäjoelta, Ilmajoelta, Kurikasta, Jalasjärveltä, Parkanosta, Ylöjärveltä, Tampereelta, Hämeenlinnasta, Helsingistä, Vaasasta, Laihialta, Tervajoelta, Isostakyröstä, Ylistarosta, Alavuudelta, Töysästä, Ähtäristä, Saarijärveltä, Äänekoskelta, Suolahdesta, Jyväskylästä, Muuramesta, Korpilahdelta, Jämsästä, Orivedeltä.

Kauttamme saat myös kysyttyä omalle ryhmällesi matkan.